Tongrolletjes in Duglérésaus

Rol de tongfilets op en zet ze naast elkaar op een snijplank. 

Smelt de boter in een pan en fruit hierin de sjalotten glazig met de tijm en het laurierblad. Blus met de witte wijn en laat deze volledig inkoken. 

Voeg de visfond toe en laat deze tot de helft inkoken. 

Voeg de room toe en laat deze eveneens tot de helft inkoken. 

Leg de visrolletjes in deze saus en laat ze 5 minuten zachtjes garen. Haal de rolletjes met een spatel uit de saus en schik ze op 4 borden. 

Werk de saus af met tomatenblokjes en peterselie. Verwijder de tijm en het laurierblad. Breng op smaak met peper en zout.

Schep over de rolletjes.

Meer recepten

30 min tot 1u
Eenvoudig
< 30 min
Eenvoudig
30 min tot 1u
Eenvoudig
30 min tot 1u
Eenvoudig
30 min tot 1u
Eenvoudig
> 1h
Eenvoudig