Mexicaanse taco’s met vurig varkensvlees en guacamole

Snij het varkensvlees in kleine stukjes (of cutter het kort in de keukenrobot) en meng met de paprikapoeders, het kaneelpoeder, het komijnpoeder, het korianderpoeder, 1 fijngesneden rood pepertje, peper, zout en een scheut olijfolie. Zet even apart.

Halveer de avocado’s en schep het vruchtvlees eruit. Meng met 2 fijngesneden rode pepers, peper, zout en het sap van 2 limoenen. 

Snij de rode uien in halve maantjes en meng met het sap van 1 limoen en een snuifje zout. Laat even staan. 

Verhit een beetje olijfolie in een grote braadpan en roerbak hierin het vlees mooi bruin.

Bestrijk de minitortilla’s met guacamole. Bestrooi met maïs. Verdeel hierover het gebakken vlees. Werk af met de uien, de rest van de fijngesneden pepers, limoenpartjes, koriander en opgelegde pepers.

Meer recepten

30 min tot 1u
Eenvoudig
< 30 min
Eenvoudig
30 min tot 1u
Eenvoudig
30 min tot 1u
Eenvoudig
30 min tot 1u
Eenvoudig
> 1h
Eenvoudig