Turkse pizza

Meng alle ingrediënten voor het deeg in een kom en kneed tot een bal deeg. Dek af met een schone theedoek en laat 1 uur rijzen. 

Maak het gehaktmengsel: doe de tomaat in de blender. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en de paprika en voeg samen met de rode ui en de bladpeterselie toe aan de blender. Mix fijn. Voeg dit mengsel toe aan het gehakt, samen met de tomatenpuree, olijfolie, paprikapoeder, peper en zout. Meng goed.

Verdeel het deeg in 4 stukken en rol dun uit op een met bloem bestoven werkvlak. Besmeer elk stuk deeg met het gehaktmengsel. 

Bak ± 5 à 10 minuten in een op 230 °C voorverwarmde oven. 

Haal uit de oven. Beleg met de groenten en rol op. 

Meer recepten

30 min tot 1u
Eenvoudig
< 30 min
Eenvoudig
30 min tot 1u
Eenvoudig
30 min tot 1u
Eenvoudig
30 min tot 1u
Eenvoudig
> 1h
Eenvoudig