Bonte salade met geitenkaaskroketjes

Snij de geitenkaas in plakjes. 

Zet 3 kommetjes klaar: bloem, 1 losgeklopt ei, paneermeel. Wentel de plakjes kaas achtereenvolgens door de bloem, het ei en het paneermeel. Schik op een schaal en laat even opstijven in de koelkast.

Was de sla en zwier ze droog. 

Blancheer de diepvrieserwtjes 1 minuut in kokend water, giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken. Doe hetzelfde met de groene asperges. Kook de krieltjes en laat ze afkoelen.

Snij de radijzen in plakjes. 

Meng de sla met de erwten, de groene asperges, de tuinkers, de radijzen en de krieltjes in een schaal. Breng op smaak met peper en zout. 

Meng in een kommetje de mosterd met de sjalot, de azijn en de arachideolie tot een vinaigrette. Druppel deze over de salade. 

Frituur de geitenkaaskroketjes gedurende 1 minuut op 180 °C en laat even uitlekken op keukenpapier. Schik ze boven op de salade.