Havermout met warme bessen en noten

Schep de havermout in een steelpan en overgiet met het water. Roer goed en breng aan de kook. Laat zachtjes gedurende 5 minuten pruttelen. Wil je de havermout wat vloeibaarder? Voeg dan extra vloeistof toe. 

Haal van het vuur en voeg de honing of esdoornsiroop toe. Meng goed en laat even staan.

Doe de blauwe bessen in een steelpannetje met 2 eetlepels water en breng aan de kook. Haal na 3 minuten van het vuur, of tot de bessen hun sap loslaten.

Verdeel de havermout over 4 kommen. Werk af met de warme bessen, de aardbeien en de pecannoten.

Meer recepten

30 min tot 1u
Eenvoudig
< 30 min
Eenvoudig
30 min tot 1u
Eenvoudig
30 min tot 1u
Eenvoudig
30 min tot 1u
Eenvoudig
> 1h
Eenvoudig