Ontbijtkoekjes

Meng in een kom de havermout met het bakpoeder, het kaneelpoeder en het zout. 

Meng in een andere kom de appelmoes met de suiker, de esdoornsiroop, de kokosolie, het ei en het vanille-extract. 

Voeg de droge ingrediënten toe aan de natte ingrediënten en meng kort. 

Voeg de rozijnen en de walnoten toe. 

Maak 12 hoopjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk een beetje plat met natte handen. Zet 12 minuten in een op 180 °C voorverwarmde oven. Laat afkoelen. 

Smelt de witte chocolade in de microgolfoven (± 1 minuut) en ‘drizzle’ over de koekjes.

Meer recepten

30 min tot 1u
Eenvoudig
< 30 min
Eenvoudig
30 min tot 1u
Eenvoudig
30 min tot 1u
Eenvoudig
30 min tot 1u
Eenvoudig
> 1h
Eenvoudig