Maaltijdsalade met kip, asperges, aardappel en ei
Breng de kipfilets aan beide kanten op smaak met peper en zout. Bak of gril ze aan beide kanten mooi goudbruin. Laat afkoelen en snij in plakjes.
Kook de groene asperges beetgaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel meteen met koud water. Laat goed uitlekken.
Schil de aardappelen, snij ze in blokjes en kook deze eveneens gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat goed uitlekken.
Kook de eieren 9 minuten. Schrik ze onder koud stromend water en pel ze. Snij ze doormidden.
Meng de mayonaise met de Griekse yoghurt, het limoensap, peper, zout en dille.
Verdeel de Romeinse sla in individuele blaadjes en was ze grondig. Droog ze in de slazwierder.
Verdeel de Romeinse slablaadjes over 4 borden. Verdeel hierover de aardappelen, de asperges, de kip en de eieren.
Werk af met de dressing.