Zeebaars met Siciliaanse salade

Zeebaars: rasp 1 van de sinaasappels en meng met de citroenrasp. Voeg hier de olijfolie aan toe. Wrijf de zeebaarsfilets in met dit mengsel en breng vervolgens op smaak met peper en zout.

Leg de plakken sinaasappel op de hete barbecue. Laat ze even karamelliseren en draai dan om. Leg de stukken vis hierbovenop. Draai om na 3 à 4 minuten en laat de andere kant ook nog 2 à 3 minuten garen. 

Siciliaanse salade: meng de stukken sinaasappel met het citroensap. Voeg de venkel, de olijfolie, de waterkers, de kappertjes en de olijven toe. 

Serveer bij de vis. 

Meer recepten

30 min tot 1u
Eenvoudig
< 30 min
Eenvoudig
30 min tot 1u
Eenvoudig
30 min tot 1u
Eenvoudig
30 min tot 1u
Eenvoudig
> 1h
Eenvoudig