Kleurrijke ovenschotel met tongfilet en mediterrane groenten

Blancheer de boontjes gedurende 2 à 3 minuten in lichtgezouten kokend water. 

Neem een grote braadslee en vul deze met de venkel, de rode ui, de olijven, de kerstomaten, de gele paprika, de courgette, de boontjes, peper, zout en Provençaalse kruiden. 

Overgiet met de olijfolie en zet 40 minuten in een op 200 °C voorverwarmde oven. 

Rol de tongfilets op en zet ze rechtopstaand in een ingevette ovenschotel. Leg op elk tongrolletje een stukje boter. Kruid met peper en zout. Zet 8 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.

Haal de braadslee uit de oven, roer eventjes in de groenten en leg de tongrolletjes erop.

Werk af met fijngesneden dille en kappertjes.

Meer recepten

30 min tot 1u
Eenvoudig
< 30 min
Eenvoudig
30 min tot 1u
Eenvoudig
30 min tot 1u
Eenvoudig
30 min tot 1u
Eenvoudig
> 1h
Eenvoudig