Hotdogs van gefrituurde schelvis met tartaar

Snij de vis in vier langwerpige stukken. Breng ze goed op smaak met peper en zout. Wentel ze achtereenvolgens door bloem, losgeklopt ei en panko. Laat even opstijven in de koelkast.

Maak nu de tartaar: meng de mayonaise met de augurken, kappertjes, lente-uitjes, bieslook, dille, bladpeterselie en citroensap. Breng op smaak met peper en zout.

Frituur de vis gedurende 3 minuten goudbruin in olie van 180 °C. Laat even uitlekken op keukenpapier.

Snij de hotdogbroodjes open en vul ze op met ijsbergsla, vis en tartaar.

Meer recepten

30 min tot 1u
Eenvoudig
< 30 min
Eenvoudig
30 min tot 1u
Eenvoudig
30 min tot 1u
Eenvoudig
30 min tot 1u
Eenvoudig
> 1h
Eenvoudig