Sint-jakobs- vruchten met citruscrumble koriander- & kooldressing

Maak de kooldressing: was de boerenkool en dep goed droog. Snij in stukken. Mix met de koriander, een scheut olijfolie, de knoflook en het limoensap tot een sausje. Breng goed op smaak met peper en zout. Hou apart.

Dep de sint-jakobsvruchten goed droog. Verhit een scheut olijfolie in een braadpan en bak de sint-jakobsvruchten aan beide kanten kort aan. Breng goed op smaak met peper en zout. Haal uit de pan.

Doe nu de panko en de geraspte citroenschil in de pan. Laat kort aanbakken. Voeg de sint-jakobsvruchten terug toe aan de pan en meng goed.

Serveer ze met de kooldressing.

Meer recepten

< 30 min
Eenvoudig
< 30 min
Eenvoudig
> 1h
Eenvoudig
> 1h
Eenvoudig
< 30 min
Eenvoudig
> 1h
Moeilijk